over ons

Al sinds 1972 een begrip in Leeuwarden

Overheerlijk genieten in het centrum van Leeuwarden

 

In het centrum van Leeuwarden vindt u een Chinees restaurant met bijna 50 jaar geschiedenis. In het voormalige pand van de Gruyter begon ondernemer in bloed en nieren de Heer K.H. Chen in 1972 aan zijn avontuur in Leeuwarden als één van de eerste Chinese restaurants in Leeuwarden waar op de dag van vandaag nog altijd geniet van heerlijke gerechten. Het geheim van haar lange bestaansrecht? Verse ingredienten, kwaliteit en passie voor koken.

Heerlijk authentieke gerechten uit Zuid-Oost China

Voor verse ingredienten werkt Garden of Asia samen met vaste lokale partners zoals een hoogwaardige groente- en vleesboeren uit Kollummerzwaag, Dokkum, Drachten en uiteraard de Sligro in Leeuwarden.

Passie voor koken

In de keuken staat Chef. Zeng aan het roer met meer als 30 jaar ervaring in de Chinese-Indonesische keuken. Bij Garden of Asia kunt u authentieke gerechten uit de Zuid-Oostelijke regio van China proberen, vraag hiervoor naar de speciale menukaart waar Chinese toeristen en studenten al jaren volop genieten van een stukje “thuis” in Leeuwarden.

Van huisgeroosterde speenvarken & Peking Eend tot Tangcu Yu & Braised lionsheads. Ambachtelijk gemarineerd en geroosterd uit ons eigen keuken en dat verschil proeft u. En toch, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een goede portie Babi Pangang en Foe Yong Hai zoals dat hoort.

Contactgegevens

Chinees-Indisch restaurant, afhaal en catering

Restaurant Garden of Asia

Voorstreek 51
8911 JJ Leeuwarden

Reserveer telefonisch via

(058) 212 65 27

Stuur ons een e-mail

info@gardenofasia.nl